Ponedeljak, Novembar 29, 2010

Vašar taštine

 Ulazi devojka sa svoje tri drugarice u Gaga turs autobus i smešta se iza vozača. Posle izvesnog vremena putovanja, devojke uzdišu, konstatujući da im je jako vruće. Utom se jedna od njih pruža ka vozaču i pita ga da li može da otvori prozor(?!), na šta joj vozač, naravno, pokazuje rukom ka ventilaciji, objašnjavajući joj da ,prozora u autobusu, je l te, nema... ! 

Budući da su te četiri devojke krenule na Pravnijadu, ubrzo dakle kreće priča... Koja  sledećih dvesta kilometara ne jenjava, osim u momentima kada revoltirani vozač pojačava vesti, pa cecu, pa opet vesti...A priča kaže sledeće- Jednoj su rekli da liči na Džesiku Simpson, drugoj se sviđa Vuk Vuković na šta se treća zgrožava, dok četvrta objašnjava svoju prilagodljivost rečenicom: " Ja sam kao iguana."

Ne bilo mi teško da slušam te četiri površne nesreće još 5 sati ako treba, ali onaj deo sa koliko kofera, cipela, majica, kožnih pantalona i brushaltera je koja krenula (u petak na pravnijadu, dakle, na jedno, eventualno dve veceri!) ,e dalje stvarno nisam mogla. Nabila sam slušalice na uši i ostavila se Džesike Simpson i njenih drugarica.

Čovek bi pomislio, biće bolje kad stignemo tamo. Međutim, kako smo kročili na Zlatibor, tako je frik šou počeo. Mmoci u majicama po sistemu, mnogo sam jak, hladnoća mi ne može ništa, devojke- gomila Jeleni, Seki i Ceca sa primesama Rijana ću da budem kad porastem, a Lejdi Gaga mi je rođena sestra. Do onih imam kuću na Havajima, al sam ovde došla samo da pokažem ten!

Pogledi, pogledi, pogledi. U to ko ima više stvari, ko će više puta u toku dana da se presvuče i koga će uveče na treptaj ogromnih trepavica da puste u klub, pa čak iako odande cepa i kineski rok, pobiće se za svoje mesto i njihovo rezerve

Je l to normalno? Bez zajebavanja, da li je to normalno? Da mladi od 19-25 godina kao osnovni vid svog mini odmora na Zlatiboru vide samo sedenje u kafiću neizostavno pored prozora da se vidi da ti imaš gde da sedneš, da je poenta izlaska-provoda, u tome da odgurneš rulju i uguraš se na mesto u kome će biti što manje vazduha, da nosiš mini suknju i kožnu jaknu na PLANINI AMAN na 4 stepena u POLA DVANAEST PREPODNE.

Kakav bedak što sam nenormalna. A tako bi mi dobro došla jedna gajba na Havajima. 

[Odgovori]

Samo ti ostani tako divno nenormalna...

Pozdrav!

Comment by stepskivuk (11/29/2010 17:19)

[Odgovori]

Svaka ti cast na tekstu!Rekla si sve ono sto vidjam oko sebe svakodnevno i iznova se pitam-gde ja to zivim, u kojoj drzavi?!

Comment by intothewild (11/29/2010 17:43)

[Odgovori]

Vašar taštine - i tužna stvarnost današnjice. Nikad mi neće biti jasno zašto dio devojaka smatra da 24 sata dnevno moraju biti obučene kao na štandu (mislim Grandu, lapsus).

Comment by Janakis (11/29/2010 17:55)

[Odgovori]

Svakodnevnica na koju nikako da se naviknem :(

Comment by herbi (11/29/2010 18:29)

[Odgovori]

Sta reci osim tuzno. I danas je tesko biti normalan, tj.ako si "normalan" onda ispadas u tom moru takvih, da si ti nenormalan...Pozz...

Comment by lahor (11/29/2010 19:16)

[Odgovori]

Mediji pružaju narodu da gleda njihovu programsku šemu,a ako se narodu to ne sviđa,molim lepo,DALJINSKI U RUKE i opcija POWER OFF.Nažalost nije tako lako izmeniti svest mladim ljudima koji su dobrano obrezli u šundu i glupostima.

Comment by djura77 (11/29/2010 19:23)

[Odgovori]

Hehe, podsetilo me ovo na skorasnji dogadjaj. Krenula sa faxa kod drugarice, i tri klinkice, kad tako moram da kazem, koje starije i sredjenije od mene izgledaju pricaju medjusobno: Ma, daj necu ja da budem sekretarica, ja cu biti pravnica... hihihi (razmislih, op koleginice) a sta je profesorka rekla da procitamo za sutra. (skontah da su u srednjoj pravnoj) - Ma ono... One Djulice... Sta god... - A, nema puno, jel da? - Ma nema, procitacu pa cu ti prepricati sms-om...
EEE, zemljo Srbijo, eee svete moj... ONE DJULICE... Eee... i to su mi pravnice i koleginice... Jaooo... I ja bih jednu gajbu na Kubi... I da se nosim u tri lepe odavde...

Comment by cicilly (11/29/2010 21:01)

[Odgovori]

Vasar tastine i slicni dogadjaji i likovi su mi bas prava mera da znam koliko sam srecna sto tu NE PRIPADAM!
Kako je lepo biti svoj.
Pozdrav

Comment by unajedina (11/29/2010 23:46)

[Odgovori]

sta da vam kazem, dobro je dok nas ima i nekoliko (ne)normalnih pa da se borimo protiv ove bulumente! :)
pozdrav za sve

Comment by marinamil (11/30/2010 20:07)

[Odgovori]

Šta ćeš. Po onoj narodnoj ima se može se, a televizija puni glavu.
Ma pusti ti njih ne vrijedi njima govoriti kad ih PINK profiliše.
pozdrav

Comment by mandrak72 (11/30/2010 20:34)

Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me