Zasto su zene glupe a muskarci naivni

Muskarci lazu, a zene kradu. Jednom kada se to shvati sve krece da bude glat ravno. Kako naprica onaj Hoseini u Lovcu na zmajeve(opusteno jednoj od najzabadavnije hvaljenih knjiga) parafraziracu, kad ubijas krades nekom pravo na zivot, kad lazes krades pravo na istinu itd. Zene se jadne polomise od kradje u kom smislu god da se upotrebi.  Ako kupuje stvari, krade tvoje pravo na istinu posto ce obavezno da te zajebe za cenu. Ako kuva rucak, sest puta ce da stavi vise luka nego sto ti je rekla, tu krade tvoje pravo da znas sta jedes. Tvoje pravo na fudbal, ukrasce verovatno malo sutra, al eto, zbog toga si ti naivan- u svemu ostalom ima da ucari nesto.

Zene su ili  Pink ili  RTS. Izmedju nema, sve se na to svodi. Na kurvu i ambicioznu zderacicu! (mrzim kad neke budale koriste tu rec ko da su je sad prvi put smislile) Sve su zene takve, ma nema, boga zovi svaka je ista. Pare moc pare moc pare moc. Cim se odluci za ljubav. PAF! Glupa! Momentalno na celu iskoci vena kenjara i vristi glupa si! 

Muskarci.To, principijelno, pametno, ne da se prevariti. Ako pored sebe ima prvu silikonsku ribu u kraju, on je baja(mali knindza ili koji god). On je tu faca zato sto je vozi gde god ona hoce  kupuje joj na sve sto trepne vise od tri puta. Dakle, nije on zbog toga naivan, niti nesto izrazeno pametan. On je budala. Pateticna, iskompleksirana budala za razmatranje. 

U kakvom mi svetu zivimo s kakvim opajdarama okruzeni, stvarno se zapitam ako svi tezimo jedino i samo parama, sto se vec jedanput ne prokurvamo svi i zivimo k'o svaka sponzorusetina u gradu. Brzo, do nije kasno, dok previse kurava nije izislo na trziste!