Subota, Septembar 08, 2012

Nije to ta priča (koja misliš da jeste)

Bila je to ljubav na prvi pogled. Jedna od onih koje vam uzburkaju krvotok. Kad vam pande zaigraju u stomaku,  a noge se vuku na točkiće. Takva ljubav.

 Na prvi pogled, osetila sam zbunjenost kakvu uvek osetimo pred nečim magičnim. Na prvi dodir, osetila sam strast. A na prvi spoj, osetila sam onu sreću koju samo zaljubljena žena može da razume.

Znala sam, odmah. To je to.

Prošlo je 24 sata i sada smo zajedno u mojoj sobi. Jer ja moram da imam odmah i sada sve što mi razara um i stvara mi zadovoljstvo i kreira prelepu savršenu strast. 

 Nemam strpljenje, ali zato sada imam vas... 

Hello, lovers!

 

lovers
 

[Odgovori]

Uh, ta ljubav je prava, velika, neraskidiva, velicanstvena :-)

Comment by sonjasonja (09/09/2012 12:22)

[Odgovori]

Nista bolje nego kada kupim nove cipele! uh potpuno mi ispuni i dusu i telo. A da napravim paralelu, ulazim u fosil, ugledam savrsen sat, ne mnogo skup al nemam pare i gledam gledam gledam i prilazi prodavac: hoces da ti izvadim da ga probas; ja: ne; prodavac: nije mi tesko stvarno, bolje se vidi kada ga stavis na ruku; ja: slusaj ja ako ga stavim sada na ruku ja cu do sutra morati da ga posedujem, zaljubicu se jos vise nego sada i nacisto poludeti kao zaljubljena tinejdzerka, a s obzirom da sebi trenutno ne mogu da ga priustim samo cu zazmureti i izaci iz radnje kao da ga nisam ni videla, aj cao :D

Comment by minjoza (09/09/2012 19:16)

[Odgovori]

Ahaha istina :) Posle sam naišla na još jedan par i bile su preslatke, i sestra je bukvalno napravila diverziju da me izvuče iz radnje... A ja i dalje razmišljam o njima :)

Comment by marinamil (09/09/2012 19:31)

Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me