Dobrodoslica

Koliko vas je sposobno da studira, kuva, smirgla parket i kreci u isto vreme? Da nadje vremena za fakultet, porodicu, prijatelje, decka i izbalansira svoj zivot da i dalje izgleda kao da vam nista nije tesko? Ne mogu da ne primetim da danas mladi, stari, i oni u sredini, samo kukaju, mumlaju, zale se i stenju a nista ne rade ili jedva postignu da jednom dnevno odu, eto, odu na aerobik ILI fakultete. Sta je s tim grehom? Kakva je ta lenjost?

Kakva je to zena danas kad ne ume sijalicu da zameni? Kakav je to muskarac koji ne zna slavinu da zavrne? Neki odnosi su se definitivno poremetili. Pogotovo odnosi moci izmedju "jaceg" i "neznijeg" (sto je eufemizam za slab)  pola. Beze muskarci od zena koje bi mogle da renoviraju ceo stan bolje od njih i pritom spreme rucak i brinu o sebi, beze glavom bez obzira. Njihov ego ode nenormalnom brzinom u MINUS. Ko je sad jaci pol, ha?

A kad nekom kazem da ona ima sve. Da je ona ne zena, ne muskarac, nego jaca polovina sa svom neznoscu koju jedna prava zena nosi u sebi. Nema tog koji nije pomislio, e da je takvih vise.

Ali, nema ih! Samo je jedna! Ovo je dobrodoslica za nju. Mozda nam svojim recima i usadi malo vise vere u to da zaista SVE MOZEMO!