Sreda, Mart 24, 2010

Dobrodoslica

Koliko vas je sposobno da studira, kuva, smirgla parket i kreci u isto vreme? Da nadje vremena za fakultet, porodicu, prijatelje, decka i izbalansira svoj zivot da i dalje izgleda kao da vam nista nije tesko? Ne mogu da ne primetim da danas mladi, stari, i oni u sredini, samo kukaju, mumlaju, zale se i stenju a nista ne rade ili jedva postignu da jednom dnevno odu, eto, odu na aerobik ILI fakultete. Sta je s tim grehom? Kakva je ta lenjost?

Kakva je to zena danas kad ne ume sijalicu da zameni? Kakav je to muskarac koji ne zna slavinu da zavrne? Neki odnosi su se definitivno poremetili. Pogotovo odnosi moci izmedju "jaceg" i "neznijeg" (sto je eufemizam za slab)  pola. Beze muskarci od zena koje bi mogle da renoviraju ceo stan bolje od njih i pritom spreme rucak i brinu o sebi, beze glavom bez obzira. Njihov ego ode nenormalnom brzinom u MINUS. Ko je sad jaci pol, ha?

A kad nekom kazem da ona ima sve. Da je ona ne zena, ne muskarac, nego jaca polovina sa svom neznoscu koju jedna prava zena nosi u sebi. Nema tog koji nije pomislio, e da je takvih vise.

Ali, nema ih! Samo je jedna! Ovo je dobrodoslica za nju. Mozda nam svojim recima i usadi malo vise vere u to da zaista SVE MOZEMO!  

[Odgovori]

auu nisam ocekivala ovakvu dobrodoslicu, recimo da sam se pronasla u tekstu :)). verovatno je ovo ne bi li me podstakla da i pisem a? :))
da zaista sve mozemo samo ako to zelimo :)))

Comment by minjon (03/24/2010 16:33)

[Odgovori]

Hajde, minjoin i marinamil, pokažite kako se to radi!

Comment by sanjarenja56 (03/24/2010 16:43)

[Odgovori]

daaaaaaaaa sad pisi pisi pisi i nista da ne brises, uzdam se u tebe ko u svoju pamet.. dobro, u stvari, u tebe se uzdam vise :)))

Comment by marinamil (03/24/2010 16:43)

[Odgovori]

ali zato je ta devojka jako cudna , cudno se oblaci , navija za tudji klub , malecka :DDDDDDD

Comment by vlada (03/29/2010 20:08)

Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me