Sir od majcinog mleka

Dvoje kuvara iz Njujorka, muz i zena, iskoristili su zalihe mleka za dojenje i od njega napravili sir. Za sparvljanje ovog sira potrebne su vam dve solje majcinog mleka, dve solje mleka bilo koje zivotinje, jedna, do jedne i po supene kasike jogurta(tipa balans, probiotik), malo smese za siriste(maja, kupuje se u bolje opremljenim prodavnicama) i soli po ukusu, jedna supena kasika otprilike. 

Ovo svakako spada u narnu organskog porekla. Pitanje je da li biste imali zelje da probate tako nesto? S druge strane tu je i eticki kodeks. Da li je ispravno hraniti se necijim telesnim izlucevinama?

Ako vam padne na pamet da okusite, javite kako je! 

Sprdnja :)

Pogine Mihael Sumaher i ode kod svetog Petra. Kaze njemu sv. Petar- Slusaj, ti si meni bio omiljeni vozac u F1 i mozes da biras gde ces, u raj ili pakao. Kaze njemu Sumaher- Posto ja sad volim motore, ja bih tamo gde mogu da ih vozim brzo da divljam. Na to ce njemu sv. Petar- U paklu mozes da vozis brzo, ali cim sednes na motor , poginuces, a ako odes u raj mozes da vozis koliko hoces ali da postujes ogranicenja. Izabere on tu raj i ode.  Vozi se Sumi tako, sve po propisu, kad pored njega proleti Isus na motoru 200 km/h. Ode Sumaher sv. Petru i kaze- Pa cekaj, meni se rekao moram sporo da vozim , a ovaj manijak prodje pored mene 200 km/h. Na to ce njemu sv. Petar- A jebi ga, sta ces, tatin sin.