Ponedeljak, Mart 15, 2010

Zene sve mogu, al jedno ne

Ja sam zensko i ne znam da vozim. Nema tu neke goleme filozofije, ne radjamo se nauceni, ali k'o sto o zivotu Karla Marksa znam sve, tako o kolima ne znam nista. I ne mogu da kazem da nisam pokusala da naucim. Vozacku dozvolu posedujem i nisam je dobila "preko veze". Kad me natarala muka, tj. uvodjenje ovog "novog zakona", odvozala sam svoje i kol'ko tol'ko savladala osnovno.

Jedva da umem da idem u rikverc pravo, a kamoli da se parkiram. I to kao neka istrazivanja pokazuju, je l te, zene nemaju razvijen taj deo u mozgu sto pomocu njega ides u rikverc(??). OK. Ima i izuzetaka, ribe koje su super vozaci. OVDE NIJE REC O NJIMA. Ovde je mesto ostalim zenama. Onima koje ne staju na pesackom, ne voze preko 60, gledaju levodesnogoredole kad se ukljucuju u saobracaj koji prethodno apsolutno zablokiraju. One su "pazljive" jer to je narocito zenska osobina. One su nesnalazljive, ponosne na sebe kad promase rupu, k'o da su egipatske piramide podigle.  I one nikada ne prave teske sudare. Ali vas dzoknu otpozadi tek toliko da se zacenite od smeha pre nego sto se na nju izderete. 

Tako je to sa zenama. Kao sto voze, tako otplacuju i kredite. Oprezno, na vreme, pazljivo. Tako je bar pokazalo jedno istrazivanje, nedavno objavljeno u Blicu, koje zene velica kao neke maherke u baratanju s novcem. Ne, s novcem kazem ja, samo sa obavezama. Te iste zene koje kredite revcnosno otplacuju, o kesu brinu koliko i pesacima sto prelaze ulicu. Zabole ih, ako je preko puta dobar izlog s cipelama.

Ali one ce da nastave da voze, da trose pare, da zive normalno. Sto je ok, samo ako vi niste taj pesak sto prelazi ulicu.

[Odgovori]

Voznja za devojke je isto sto i dati muskarcu,koji ne zalazi bas cesto u kuhinju,recept neke malo slozenije torte i ocekivati da je on uspesno napravi i ako nikad pre toga nije ni video kesicu praska za pecivo a kamoli kosristo....dakle stvar je samo u tome sto devojke to ne iteresuje bas narocito...

Comment by jokovic (03/15/2010 03:31)

[Odgovori]

Vozim od 13.te i uživam u vožnji. Ali nije svako isti, stoga za volan, samo ako baš moraš :)))

Comment by bealiever (03/15/2010 08:28)

[Odgovori]

To ti je kao i sa svime u zivotu. Svidja ti se, volis to da radis radi ici ce ti super jer ces svu paznju volju zelju ljubav tome posvetiti. Ako te ne interesuje onda lepo nadji muskarca, zenu, druga, drugaricu i neka te vozi :))

Comment by minjon (03/24/2010 16:47)

Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me